Posts

Showing posts from October, 2014

Alhamdulillah, PT3 Selesai

Image
السلام عليكم Hai, Hello ! Nyahahahaha ! Sorry, psiko jap.Ya Allah, lama yang amat Opie tak menaip. Uish, uish, tahu tak, Opie exam PT3 tahun ni. Since the PT3 is getting near kan, 3 Al-Azhar are being such as Omputih since the English Language examination for PT3 is kinda tough. Like, we have oral test, we have listening test and yeah. PBS pun masih lagi dijanlankan walaupun PT3 pun dah macam teruk yang amat. Even yang sangat sangat orang Melayu, macam Opie, kena speaking kauuuu. Haaaaa, sampai buat bet lagi. Tapi, dalam bet tersebut ye, tiada siapa menang tiada siapa kalah. All of us doing it well. Kalau macam serabut pun bahasa Inggeris tu kan, there are few of us gonna correct it. Kami tidak mengkritik.Jjadi, Opie rasa, PT3 ni telah membantu, sedikit sebanyak ye rakan rakan sahabat blogger ku sekalian, telah pun mengeratkan hubungan kami, rakan sekelas. 
Kelihatan di situ, susunan ayat dan bahasa Inggeris Opie amatlah pelik ya. Oh, tidak mengapa. Belajar dari kesilapan ye. Kalau ma…