Posts

Showing posts from June, 2013

Back ?

Image
Hai :) Bulan Jun dah. Haih, lama gila tak update blog. Rasa kekok nak menaip. Kesibukan melanda. Sabtu Ahad pun susah nak update. Cuti 2 minggu ni, nak ambil lah masa sikit. Okay, header dah tukar, lagu dah tukar, bio dah tukar. Yaaa, great ! Hehe, teruja sangat. Dalam entri Opie yang ini, Opie ada mengatakan, bahawa Opie nak tukar header masa 15 Januari kan ? Sudah dijelaskan di dalam entri ini  ;D Kemalasan juga menimpa apabila komputer Opie dah tak boleh connect wifi sebab tapak wifi sudah berubah. Faham ? Haih, kalau Opie menaip, memang selalunya Opie seorang sahaja yang faham.

Ceritanya, dulu, wifi di rumah Opie bertapak dekat dengan komputer di rumah Opie. Jadi, wayar wifi tu boleh bersambung dengan komputer. Tetapi, sejak timbulnya masalah di plug wifi tu, tapak wifi berpindah dari ruang tamu ke bilik mak ayah Opie. Jadi, wayar wifi tidak lagi bersambung dengan komputer yang ada di rumah Opie. Menjadi masalah juga apabila komputer di rumah Opie tidak boleh berhubung dengan wif…