Wednesday, December 26

2013, I'm Waiting For You


السلام عليكم and hai readers !
Gagaga, cuti sekolah dah nak habis :'( Hahaha. "Okeng la cuti sekolah nak habis. Tak de la kau bosan kat rumah" Jadi, kita bertukar ke > Yea ! Sekolah dah nak buka ! I'm happy maaa ;D Seriously, during this holiday, Opie rasa bosan ! Hahaha, sampai merayu dekat mak Opie nak pi jalan jalan. Haiyaaaa -,-' Tak sabarnya nak tunggu sekolah buka. Kembali sebagai pengawas ;) Opie is so excited. Haha, excited ke hape nya, buku tak tulis nama lagi, tak balut lagi. Baju, tak jahit lencana ngan nametag lagi. Haiyaaa ! "Apa mau jadi sama lu, Opie ?" Hehehe. Mengikut prinsip Opie. Kita kena, lepak laaa. Ngeeeee =3 Opie nak beli alat tulis sikit laa. Banyak yang hilang tahun 2012 ni. Pembaris hilang. Haish ! Pembaris plastik je, tu pun nak curi. Haha. Eh eh, Opie dapat kasut tali baru. Opie ada 2 kasut ! Satu kasut sarung, tapi kasut sarung tak beli baru. Satu lagi kasut tali yang baru tu ;) Haha :D

Opie harap semuanya akan jadi lebih baik dari yang dah berlalu. Opie nak semua nya lebih baik dari yang dah berlalu. Hai maklumlah, manusia semua nak yang lebih baik tapi tak ada doa, usaha, ikhtiar dan tawakal. Dalam erti kata pendeknya tak ada D.U.I.T. Haha ;D Macam yang orang lain kata, "2013, please be nice to me :')" Bai !




Yesterday was a history. Today is a gift. Tomorrow is a mystery ;)