Posts

Showing posts from August, 2012

"Aku Nak Mood Macam Kau"

Image
السلام عليكم
Hei ! Okay , dah bace kan title ? Haa , ayat tu disebut oleh cik Jihah. Mase tu Opie baru je datang sekolah. Diorang semua datang awal --' Opia datang2 je , Opie terus pergi ke arah pengawas2 form 1, muahaha. Yang perempuan aje yee =D Opie tak tau kenapa , bila Opie nak datang sekolah je, mood Opie macam okay laa. Tapi sebelum Opie berpijak masuk ke sekolah, Opie tersenyum sorang sorang. And bila Opie masuk je sekolah opie macam, nak bercakap ngan semua orang. Orang lain sebenarnya susah nak tengok Opie moody tak tentu pasal. And Opie memang susah nak bad mood laa. It is all about feeling laa. Haa , nampak tak ayat die. Mueheh !

Happy tak happy tu ikut ke atas diri korang lah kan. Pandai pandai la kawal emo. Dulu kan, kalau Opie moody, Opie emo gila. Tak de sapa boleh lawan ayat emo Opie. And, sekarang, Opie pegang pada satu ayat "Lepak Ah " =D Nak jadi ape pon, kite kene lepak ah. Orang nak benci ke kita, nak tak suke kan kite, tak nak layan kite ? Kite jus…